PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Obrim el nou Esclat de Cervera, més ampli, més còmode i amb més varietat de productes

02/de desembre/2016

La contractació per al nou Esclat ha suposat un increment de 27 persones de Cervera que se sumen a la plantilla que ja formava part de l’establiment.


Demà dissabte 3 de desembre, obrim el nou hipermercat Esclat de Cervera ubicat a l’avinguda de Tàrrega s/n, en el terreny adjacent on se situava l’anterior Esclat de la capital de la Segarra. El nou edifici ha suposat una inversió de 4 milions d'euros i les obres s’han dut a terme en 9 mesos.

Aquest nou Esclat de darrera generació té una superfície de 3.145 m2 edificats, és més ampli i espaiós que l’anterior establiment cerverí i, per tant, suposa una millora per als clients a l’hora de fer la compra.

L’Esclat de Cervera disposa de més varietat de productes amb la qualitat de sempre. A més a més de les seccions de productes frescos que ja es trobaven a l’anterior hipermercat, el nou Esclat compta amb taulell tradicional de carn. Els nostres clients trobaran una varietat més extensa de productes de la secció de carnisseria, assistida pels nostres professionals que podran assessorar-los en tot moment.

També disposa de secció de basar, on es pot trobar una gran selecció de jocs i joguines amb motiu de la campanya de Nadal.

L’edifici d’aquest nou establiment és ecoeficient, s’ha construït assegurant-ne un bon aïllament per evitar pèrdues tèrmiques i amb un sistema d'il·luminació de darrera generació per reduir el consum energètic.

La contractació per al nou Esclat cerverí ha suposat un increment de 27 persones de Cervera amb contracte fix que se sumen a la plantilla que ja formava part de l’establiment, per formar un equip total de 56 persones. La selecció de personal es va fer en col·laboració amb la regidoria de Promoció Econòmica de la Paeria de Cervera.

Amb la inauguració d'aquest nou Esclat a la Segarra, el Grup Bon Preu donem feina a més de 5.855 persones i tenim 210 establiments repartits per tot Catalunya: 122 supermercats Bonpreu, 45 hipermercats Esclats, 3 iquodrive (centres de recollida de compra per Internet) i 40 benzineres EsclatOil.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.