PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Obrim el primer Esclat a Sabadell

15/de desembre/2016

Aquest és el vuitè establiment del Grup Bon Preu al Vallès Occidental

Avui dijous 15 de desembre, obrim el nou hipermercat Esclat de Sabadell ubicat al carrer de Margenat, 42, a l’antiga fàbrica Llagostera-Sempere. De l’antiga fàbrica s’han mantingut la xemeneia i l’estructura de l’edifici, després d’haver arribat a un acord amb l’Ajuntament i els veïns. Aquest nou Esclat ha suposat una inversió de 7,7 milions d'euros i les obres s’han dut a terme en 6 mesos.

Aquest nou Esclat de darrera generació té una superfície de 2.500 m2  i compta amb 142 places d’aparcament per als clients. El seu horari comercial és de dilluns a dissabte de 9h a 21:30h.

L’Esclat de Sabadell ofereix una àmplia gamma de productes frescos de la màxima qualitat i una gran varietat de productes de les millors marques, així com també disposa de parafarmàcia. A la secció de basar es pot trobar una gran selecció de jocs i joguines per a aquestes festes de Nadal.

L’edifici d’aquest nou establiment és ecoeficient, s’ha construït assegurant-ne un bon aïllament per evitar pèrdues tèrmiques i amb un sistema d'il·luminació que permet la reducció del consum energètic.

Per obrir aquest nou Esclat, s’han contractat un total de 85 persones de Sabadell. D’aquestes 85, 69 tenen un contracte indefinit i les 16 restants amb contracte temporal.

Amb la inauguració d'aquest nou Esclat a Sabadell, el Grup Bon Preu donem feina a més de 5.855 persones i tenim 211 establiments repartits per tot Catalunya: 122 supermercats Bonpreu, 46 hipermercats Esclats, 3 iquodrive (centres de recollida de compra per Internet) i 40 benzineres EsclatOil.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.