BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Formatges Montbrú: "Recollim la llet a la tarda i la treballem a la nit per vendre el mateix dia aquell formatge"

Encara no coneixes els formatges Km0 de Montbrú? Descobreix-los!

Entreguem els premis del 21è concurs de dibuix d'Esclat

L'acte va tenir lloc al Zoo de Barcelona i van ser convidats els 387 guanyadors/es dels Esclat...

Bon Preu rep el premi Aster a la millor trajectòria empresarial

L'escola de negocis ESIC reconeix el model de negoci dels supemercats Bonpreu i Esclat.

Conserva de tomàquet

Amb aquesta videorecepta, aprendràs a preparar tomàquets en conserva per gaudir-los durant tot...

Amanida de patata i salmó fumat amb salsa de iogurt i fonoll

Vols preparar una amanida diferent? Aquesta de patata i salmó fumat és ideal!

Ja és aquí el 21è concurs de dibuix infantil d’Esclat!

Els nens i nenes de 3 a 10 anys ja poden anar fent punta a la seva imaginació!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.