concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]



Torna al llistat

Vieires amb parmentier de patata

Núria Arumí Novellas

  1. Bulliu les patates amb pela, 20 min. Peleu-les i aixafeu-les. Incorporeu-hi la mantega i la llet.
  2. En una planxa ben calenta, poseu un parell de gotes d'oli i coeu les vieires, 1 min per cada costat.
  3. Al plat, feu un llit amb el Parmentier, poseu-hi les vieires a sobre i acabeu-ho amb les flors i el succedani de caviar de salmó.

Autor

Núria Arumí Novellas

Número de persones

4

Ingredients

  • 8 vieires
  • 1 kg de patates negres del bufet
  • 250 g de mantega
  • 250 ml de llet
  • sal
  • pebre negre
  • succedani de caviar de salmó
  • flors comestibles (pensaments)

LINK BASES LEGALS

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.