Targeta Pay Condicions

CONDICIONS GENERALS D’ÚS I CONTRACTACIÓ

Les dades personals que ens faciliti seran tractades per, Bon Preu, S.A.U. y Sabadell Consumer Finance, S.A.U, respectivament, com entitats legalment responsables, per la gestió de la seva sol·licitud així com per l’execució de les accions que es deriven de la mateixa. Les dades es comunicaran per part de Bon Preu, S.A.U. a Sabadell Consumer Finance, S.A.U amb la finalitat de desenvolupar la present sol·licitud, sense facilitar-se a uns altres tercers excepte obligació legal. Se l'informa que podrà vostè exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, limitació, supressió i portabilitat, així com revocar en qualsevol moment les autoritzacions concedides, dirigint-se: (i) en cas de Bon Preu, S.A.U., al seu domicili situat en Ctra. C-17, km. 73, Les Masies de Voltregà, o en l'adreça de correu electrònic: [email protected]. (ii) en cas de Sabadell Consumer Finance, S.A.U. dirigint comunicació al domicili de contacte situat en Av. Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, o a través del següent correu electrònic: [email protected]. Així mateix, se l'informa que en el cas que ho consideri necessari, pot dirigir-se a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) amb domicili al carrer Jorge Juan, 6, 28001, de la ciutat de Madrid, amb la finalitat de salvaguardar els seus drets.

Podrà disposar de més informació sobre protecció de dades, en els següents enllaços: (i) respecte a Bon Preu, S.A.U, https://www.bonpreuesclat.cat/politica-de-privacitat i respecte a Sabadell Consumer Finance, S.A.U. www.sabadellconsumer.com.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.