La Meritxell Bansell Roca (Vic, 1986) és diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Ramon Llull (2008) i Màster en Química i Enginyeria Alimentària (2009) per la mateixa Universitat. 

Actualment, és Dietista-Nutricionista de la seva consulta pròpia, i també nutricionista en altres centres. Compta amb experiència en l’elaboració de dietes personalitzades, nutrició esportiva, infantil, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries i dietoteràpia. Així mateix, també col·labora amb empreses de càtering i alimentació, preparant menús adaptats a diversos col·lectius, i publica articles relacionats amb l'alimentació. 

Anteriorment, ha treballat a OncoVallès, assessorant malalts i familiars d'afectats pel càncer, a l'empresa Bimbo SAU, desenvolupant tasques al departament d’investigació, desenvolupament i nous productes, i a l'àrea de Qualitat del Grup Bon Preu. També ha participat en programes televisius i radiofònics, com Criatures emès al 9TV o al Canal Taronja.

La Txell és cofundadora i presidenta de l’Associació Osona Condició Celíaca. Actualment, està desenvolupant nous projectes per aquest col·lectiu, amb què té una vinculació personal pel fet que li van detectar la celiaquia només un any després de nèixer.

Convé destacar també que és blogger, una bona manera de poder compartir notícies relacionades amb la nutrició i, alhora, de poder resoldre on-line tota mena d'inquietuds i dubtes, com fem al Consultori de la Txell a través de la pàgina de Facebook de Bonpreu i Esclat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.