BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Lliurament de premis del 18è Concurs de Cuina

06/julio/2017

El passat dilluns 3 de juliol, vam celebrar l’acte de lliurament de premis de la 18a edició del nostre concurs de cuina, enguany centrat en les receptes de cuina saludable. L’acte va tenir lloc a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, a la ciutat de Barcelona, i també va comptar amb la presència del jurat format per Txell Bansell, dietista i nutricionista, el director de la revista Cuina, Josep Sucarrats i el cuiner Nandu Jubany, que va participar-hi virtualment a través d’un vídeo.

Mentre anaven arribant, els participants i els seus acompanyants van poder gaudir d’un beure abans d’accedir a la sala on tot estava preparat per iniciar l’entrega de premis. Arribada l’hora, els convidats van prendre seient i va començar l’espectacle de la mà del grup musical Sommeliers, un quintet femení integrat per violí, violoncel, piano, clarinet i veu, que ens va fer gaudir amb el seu jazz maridat amb pop.

Seguidament, va arribar l’hora d’anunciar els noms de les persones afortunades en aquest 18è Concurs de Cuina de Bonpreu i Esclat. Els membres del jurat van ser els encarregats de repartir els premis als guanyadors absoluts:

  • Gonzalo Centeno Saz, premi a la recepta saludable més innovadora: tonyina amb oliaigo de musclos i ous de salmó.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Alba Aumatell López, premi a la recepta saludable: farcells de col farcits de samfaina acompanyats d'una crema de carbassó.

 

 

 

 

 

 

 

 

El premi que es van emportar consta de: un menú de degustació per a 2 persones al restaurant Can Jubany del xef Nandu Jubany, 200€ a la guardiola de la targeta client de Bonpreu i Esclat, una subscripció anual a la revista Cuina, una vaixella del Born 1714 i una col·lecció de 7 llibres Tota la cuina catalana de la A a la Z.

En arribar el torn d’anunciar la recepta saludable més votada pel públic, es va demanar la presència a l’escenari dels 20 finalistes d’aquesta categoria, és a dir, els autors de les receptes que van ser publicades al web de Bonpreu i Esclat perquè tothom pogués votar la que més li agradava. En Josep Sucarrats va ser l’encarregat de fer públic el nom de la recepta més votada: crema de llenties vermelles i llet de coco d'Edith Gallardo Ferré, el marit de la qual va recollir el premi en nom seu. Tots els presents a l’escenari també van ser obsequiats amb 100€ a la targeta client per bescanviar en compres a Bonpreu i Esclat.

De totes tres receptes guanyadores, se'n va projectar un creatiu vídeo de l'elaboració que tu també pots veure al nostre canal de Youtube:

I aquí no s’acabaven els premis, sinó que entre tots els participants assistents es van sortejar 10 lots de productes de la Federació Catalana de Denominació d’Origen Protegida i Indicació Geogràfica Protegida (DOP-IGP).

En finalitzar les entregues, al vestíbul de l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, les Sommeliers van continuar amb la seva actuació musical mentre els convidats podien fer-se fotos al photocall del concurs i gaudir d’una refrescant cervesa.

Des de Bonpreu i Esclat, agraïm la participació de tothom al 18è Concurs de Cuina i felicitem novament els guanyadors/es!

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.