BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Agulla de porc amb salsa de formatge de cabra i ceba caramel·litzada

13/septiembre/2021

Ingredients per a 4 persones:
12 talls d'agulla de porc de 50 g cadascun
sal
pebre negre
oli d'oliva verge extra

Per a la ceba caramel·litzada: 
2 cebes de Figueres 
1 culleradeta de sucre
oli d'oliva verge extra
1 cullerada de vinagre de Mòdena

Per a la crema de formatge de cabra:
500 ml de nata líquida
200 g de formatge de cabra
1 branqueta de farigola
sal fina
pebre negre molt

Preparació:

  1. Per a la ceba caramel·litzada: pela les cebes i talla-les a la juliana; cou-les en una paella amb una mica d’oli a foc lent, fins que quedin transparents. Afegeix-hi el sucre i el vinagre, i caramel·litza-les.
     
  2. Per a la crema de formatge: en un cassó, poseu la nata, el formatge tallat a trossos, la sal i el pebre. Afegeix-hi la farigola i cou-ho a foc lent 5 min. Retira la farigola i tritura la salsa. Si cal, pots reduir-la més al foc, perquè agafi cos.
     
  3. Cou els talls d’agulla de porc salpebrats a la planxa, amb una mica d’oli.
     
  4. Als plats, posa una base de ceba caramel·litzada. A sobre, posa tres talls d’agulla de porc i salsa’ls amb una mica de la crema de formatge de cabra.


 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.