BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Bosses de fetge gras i figa

Bosses de fetge gras i figa

27/septiembre/2019

Recepta de bosses de fetge gras i figa, ingredients per a 4 persones:

  • 150 g de pernil de cuixa (part central)
  • 6 figues seques
  • 60 g de fetge gras en bloc
  • Un manat de fulles de cebollí

 

1. Retireu el copoll de les figues i talleu-les per la meitat, al llarg.

2. Amb l’ajut d’un buidador de melons passat per aigua calenta, prepareu una dotzena de mitges esferes de fetge gras. Disposeu-les contraposades a les mitges figues, tot reconstruint una esfera.

3. Prepareu dotze talls de pernil ben sencers per embolicar cadascuna de les esferes que heu preparat, i després lligueu-ho amb un parell de fulles de cebollí escaldades durant 10 s.

4. Poseu els farcellets en un plat i presenteu-los com a aperitiu, just asseguts a taula i com a complement del primer brindis.

Más entradas de blog

El món de beneficis de les llavors

Les llavors han estat presents a la alimentació humana des de fa segles, encara que el seu...

Formatges i vins, un maridatge perfecte

Els formatges i els vins formen una gran parella. Ben seleccionats, s’arriben a...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.