BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

angle-left Atrás

Amanida de cogombre, pastanaga, remolatxa i créixens

Amanida de cogombre, pastanaga, remolatxa i créixens

31/agosto/2020

Ingredients per a 4 persones:

2 cogombres

2 pastanagues

1 remolatxa fresca

50 g de créixens

el suc d’una llimona

sal

pebre negre

oli d’oliva verge extra

 

Preparació:

  1. Renta el cogombre i retira’n les puntes. Pela la pastanaga. Amb l’ajuda d’una mandolina, talla finament el cogombre i la pastanaga.
  2. Pela la remolatxa i talla-la finament, amb la mandolina, i després fes-ne cercles, amb l’ajuda d’un talla pastes.
     
  3. Renta i asseca els créixens.
     
  4. Distribueix els ingredients de manera alterna en plats i amaneix-ho amb sal, pebre, suc de llimona i oli d’oliva.

     

 

Más entradas de blog

Amanida de tomàquet i mozzarella amb anxoves

Ingredients per a 4 persones: 4 tomàquets 2 boles de mozzarella fulles d’alfàbrega ...

Pastís d'espinacs

Ingredients (6 persones):   Per al pastís d’espinacs:   300 g d’espinacs...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.