BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta d'amanida de llenties amb espinacs

04/septiembre/2019

Recepta d’amanida de llenties amb espinacs, ingredients per a 4 persones:

  • 200 g de llenties cuites
  • 125 g de brots tendres d’espinacs
  • 1 llauna de tonyina d’oli d’oliva (80g)
  • 4-6 tomàquets cirera (cherry)
  • 1 cullerada de vinagre de xerès
  • 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • Pebre negre
  • Sal

 

1. Si no teniu llenties cuites, bulliu les llenties seques en aigua abundant i a foc lent, 20 min, fins que siguin tendres.

2. Renteu i escorreu els brots d’espinacs. Poseu-los en un bol amb la tonyina i una mica de l’oli de la llauna. Afegiu-los a les llenties cuites, amb els tomàquets tallats per la meitat.

3. Salpebreu-ho i afegiu-ho oli i vinagre. Barregeu-ho bé perquè tots els ingredients s’amarin de l’amaniment.

4. Aquesta amanida s’ha de fer just abans de servir-la perquè els brots d’espinacs no perdin turgència.

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.