BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Amanida de llenties i taronja

20/enero/2022

Ingredients per a 4 persones

  • 700 g de llentia pardina cuita
  • 1 taronja
  • 8 tomàquets cherry
  • 2 pastanagues
  • barreja de brots tendres d’enciam
  • 2 cullerades de pipes de gira-sol

Per la vinagreta:

  • 40 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 1 taronja
  • sal

Elaboració:

  1. Esbandeix les llenties, escorre-les i reserva-les.
  2. Talla els tomàquets i les pastanagues netes a dauets.
  3. Pela la taronja i treu-li els grills (evita deixar-hi la part blanca).
  4. Barreja-ho amb els brots tendres i les pipes, i reserva-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.
  5. Per a la vinagreta:emulsiona l’oli d’oliva amb el suc de la taronja i la sal. Reserva la vinagreta fins just al moment de menjar-te l’amanida.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.