BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Amanida de mandarines i Tête de Moine amb oli d'avellanes

13/enero/2016

Xef: Pep Nogué

 

Ingredients

  • 1 escarola de cabell d'àngel
  • ½ bulb de fonoll
  • 8 grans de raïm blanc
  • Un raig de suc de llimona
  • 4 mandarines
  • 300 g de formatge Tête de Moine
  • 200 ml d'oli d'avellanes
  • 50 g d'avellanes torrades
  • 25 ml de reducció de vinagre
  • sal gruixuda en escames
  • porradell

 

Preparació

  1. Netegeu l'escarola amb abundant aigua i escorreu-la molt bé. Passeu-la pel centrifugador per treure tota l'aigua possible.
  2. Talleu el bulb de fonoll a tires molt fines. Escaldeu-les en aigua bullent durant mig minut, refredeu amb aigua i gel.
  3. Peleu (opcional) els raïms, talleu-los per la meitat i traieu-ne les granes. Poseu-los en un got amb aigua i suc de llimona perquè no s'oxidin.
  4. Peleu les mandarines, separeu els grills i traieu tota la part blanca possible. Talleu cada grill en dos o tres trossos.
  5. Feu flors de Tête de Moine amb la girolle.
  6. Prepareu l'amaniment. Barregeu l'oli d'avellanes, el vinagre reduït, les avellanes torrades trencades i el porradell picat.
  7. Poseu l'enciam distribuït als plats. Al damunt poseu-hi el fonoll, els raïms, la pinya, la mandarina i les flors de Tête de Moine. Amaniu amb l'oli d'avellanes i poseu unes escames de sal pel damunt.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.