BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Amanida de tomàquet i mozzarella amb anxoves

26/agosto/2020

Ingredients per a 4 persones:

4 tomàquets

2 boles de mozzarella

fulles d’alfàbrega

100 ml d’oli d’oliva verge extra

un grapat de nous

8 anxoves de l’Escala

llet

farina

Per a l'oli d'alfàbrega:

fulles d'alfàbrega

100 ml d'oli d'oliva verge extra

 

Preparació:

  1. Neteja les anxoves. Dessala-les sota un raig d’aigua freda, una bona estona. Separa els filets de les espines. Posa els filets en una safata, coberts d’oli d’oliva. Submergeix les espines en llet, com a mínim 30 min.
     
  2. Talla els tomàquets i la mozzarella a rodanxes.
     
  3. Esmicola les nous.
     
  4. Asseca bé les espines d’anxova amb una mica de paper de cuina, enfarina-les i fregeix-les, en oli abundant, 1 min. Han de quedar torradetes.
     
  5. Talla les anxoves a bocinets.
     
  6. Per a l'oli d'alfàbrega: tritura l’oli amb les fulles d’alfàbrega.
     
  7. Fes capes de tomàquet, anxoves, nous picades i formatge, com si fos una torre.
     
  8. Amaneix-ho amb l’oli d’alfàbrega i acaba-ho amb les espines d’anxova.

 

 

Más entradas de blog

Temps per a la fruita més refrescant

Amb la temporada d’estiu ens arriba la millor fruita de l’any: síndria, meló, nectarina,...

Amanida de cogombre, pastanaga, remolatxa i créixens

Ingredients per a 4 persones: 2 cogombres 2 pastanagues 1 remolatxa fresca 50 g...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.