BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Arbre de Nadal

11/diciembre/2020

Ingredients per a 4 persones:
pa de motllo sense crosta
1 llauna de tonyina
1 ou dur tallat a trossets petits
3 culleradetes de maionesa
blat de moro
4 tomàquets cirerol
2 trossos de formatge una mica gruixuts
unes quantes fulles d'enciam
 

Preparació:

  1. Barreja la tonyina escorreguda, l’ou i la maionesa en un bol. Reserva-ho.
     
  2. Talla el pa amb uns talladors en forma d’estrelles de diferents mides.
     
  3. Per muntar els arbres, posa l’estrella més gran a la base i afegeix-hi la barreja de tonyina. Tapa-ho amb una altra estrella de pa de la mateixa mida i posa-hi una fulla d’enciam a sobre. Repeteix el mateix procediment dues vegades més amb dues estrelles de mides diferents. Per tal d’aguantar-les bé, ajuda’t d’un palet de broqueta tallat a la mida.
     
  4. Afegeix-hi un tomàquet cirerol.
     
  5. Talls al formatge en forma d’estrella i punxa’l a sobre del tomàquet.
     
  6. Serveix l’arbre el plat i afegeix-hi uns quants granets de blat de moro

 

Más entradas de blog

Lluç amb salsa d’ametlles

Recepta de lluç amb salsa d'ametlles de la Jennifer Fernández 4 rodanxes de lluç 1 cap...

Caldereta de rap i cloïsses

Ingredients per a 4 persones: 500 g de cloïsses 1 ceba gran 2 grans d’all 1 ...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.