BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Arròs de pop i escamarlans

03/mayo/2022

Ingredients per a 4 persones:

Per a la guarnició:

  • 8 escamarlans frescos
  • 2 potes de pop cuites
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra
  • Pebre vermell dolç
  • Julivert picat

Per a l’arròs:

  • 300 g d’arròs bomba
  • 1 litre de fumet de peix
  • 100 g de sofregit de ceba i tomàquet
  • Sal i pebre negre

Preparació:

  1. Talla les potes de pop en rodanxes d’un dit aproximadament.
  2. Talla els escamarlans per la meitat de dalt a baix.
  3. Marca en una cassola amb un raig d’oli d’oliva els escamarlans per les dues bandes perquè quedin daurats. Retira’ls del foc i reserva’ls.
  4. En el mateix oli, sofregeix les rodanxes de pop. Un cop hagin agafat color, afegeix el sofregit, posa l’arròs, un polsim de pebre vermell dolç i dona-hi un parell de voltes.
  5. Aboca-hi el fumet de peix ben calent.
  6. Deixa-ho coure a foc suau durant uns 18 minuts, movent de tant en tant per a que l’arròs alliberi el midó i ens quedi un suc lligat al final de la cocció. Salpebra.
  7. Quan falti 1 minut per acabar la cocció afegeix els escamarlans que havies reservat.
  8. Retira del foc l’arròs quan estigui al dente i sigui caldós.
  9. Per a l'emplatat, serveix l’arròs en la mateixa cassola amb una mica de julivert picat al damunt.

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.