BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Arròs de pop i escamarlans

03/mayo/2022

Ingredients per a 4 persones:

Per a la guarnició:

  • 8 escamarlans frescos
  • 2 potes de pop cuites
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra
  • Pebre vermell dolç
  • Julivert picat

Per a l’arròs:

  • 300 g d’arròs bomba
  • 1 litre de fumet de peix
  • 100 g de sofregit de ceba i tomàquet
  • Sal i pebre negre

Preparació:

  1. Talla les potes de pop en rodanxes d’un dit aproximadament.
  2. Talla els escamarlans per la meitat de dalt a baix.
  3. Marca en una cassola amb un raig d’oli d’oliva els escamarlans per les dues bandes perquè quedin daurats. Retira’ls del foc i reserva’ls.
  4. En el mateix oli, sofregeix les rodanxes de pop. Un cop hagin agafat color, afegeix el sofregit, posa l’arròs, un polsim de pebre vermell dolç i dona-hi un parell de voltes.
  5. Aboca-hi el fumet de peix ben calent.
  6. Deixa-ho coure a foc suau durant uns 18 minuts, movent de tant en tant per a que l’arròs alliberi el midó i ens quedi un suc lligat al final de la cocció. Salpebra.
  7. Quan falti 1 minut per acabar la cocció afegeix els escamarlans que havies reservat.
  8. Retira del foc l’arròs quan estigui al dente i sigui caldós.
  9. Per a l'emplatat, serveix l’arròs en la mateixa cassola amb una mica de julivert picat al damunt.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.