BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Bacallà amb faves i ceps

10/marzo/2022

Ingredients per a 4 persones

  • 4 talls de bacallà d'uns 125/150 gr
  • 4 tomàquets de pera
  • 1 ceba
  • 100 gr de faves
  • 30 gr de ceps secs
  • sal
  • pebre
  • oli d´oliva

Preparació:

  1. Descongela els talls de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Una vegada descongelats, parteix-los per la meitat.
  2. Escalfa una paella amb una mica d’oli, afegeix-hi les faves i, quan estiguin descongelades, reserva-les.
  3. A la mateixa paella afegeix els ceps i, quan estiguin descongelats, aboca-hi les faves i cobreix amb oli. Confita a foc lent fins que estigui tendre, uns 25 minuts. Al final, escorre i salpebra.
  4. Confita el morro de bacallà en oli a 80 ºC durant 4-5 minuts (si baixa la temperatura de confitat, cal augmentar el temps a 60ºC uns 10 minuts).
  5. Finalment, munta el plat amb el bacallà acompanyat dels ceps i les faves.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.