BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Bacallà amb ous i tàperes

07/febrero/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 800 g Skrei
  • 100 g gambes pelades
  • 2 ous
  • 2 cullerades oli de gira-sol
  • 2 dents d’all
  • 1 rave picant
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 escalunya
  • mantega
  • 2 cullerades tàperes
  • 2 culleradetes de suc de llimona
  • sal
  • pebre

Preparació:

  1. Talla el peix a porcions i sala-ho. Deixa-ho reposar durant 7 minuts. Esbandeix-ho i asseca el peix.
  2. Escalfa l'oli d'oliva en una paella, afegeix-hi el peix i fregeix-lo fins que estigui gairebé cuinat, uns 6-7 minuts. Dona-hi la volta i cuina-ho durant 1-2 minuts més pel costat contrari. Alhora, afegeix-hi una cullerada de mantega i l'all a la paella. Banya el peix amb la mantega mentre es va cuinant.
  3. Bull els ous durant 10 minuts. Ratlla un ou utilitzant la part gruixuda del ratllador i l’altre utilitzant la part més fina.
  4. Emplata l'Skrei sobre un llit de rave picant amb les gambes i l'ou ratllat. Banya-ho amb la mantega de tàperes.

Per a la mantega de tàperes:

  1. Daura suaument la mantega i l’escalunya.
  2. Afegeix-hi les tàperes i condimenta-ho al gust amb el suc de llimona, la sal i el pebre.

*Fotografia: NSC

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.