BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Barquetes de calamars

26/mayo/2017

Tens convidats a casa i vols sorprendre'ls amb un original alhora que senzill aperitiu? Doncs, no t'ho pensis més i prepara aquestes barquetes de calamars, que de ben segur els deixarà a tots bocabadats. Per preparar-les, farem servir el flautí tradicional que trobaràs a les fleques de Bonpreu i Esclat; un pa blanc elaborat amb massa mare que es caracteritza per una crosta cruixent i la seva molla lleugera i esponjosa.

Així mateix, també trobaràs tota la resta d'ingredients als nostres supermercats. No t'ho pensis més i anima't a preparar aquestes barquetes de sabor mariner!

Ingredients:

  • Calamars frescos
  • Cibulet
  • 1 flautí tradicional
  • Oli d’oliva

Per a la maionesa:

  • 1 ou
  • Suc de llimona espremuda
  • 1 got d’oli d’oliva 
  • Sal

Elaboració:

  1. Deixa un ou a temperatura ambient i després trenca’l. Aboca’l al got de la batedora, afegeix-hi el suc de llimona, un polsim de sal i un got d’oli d’oliva. Tritura-ho mantenint la batedora fixa fins que la maionesa quedi espessa. Quan l’emulsió hagi agafat prou cos, mou la batedora suaument fins que aconsegueixis la textura d’una salsa.
  2. Renta bé els calamars i talla’ls en forma d’anelles.
  3. Escalfa una paella al foc amb una mica d’oli i salta els calamars fins que et quedin ben dauradets. Reserva’ls.
  4. Pica el cibulet ben fi i reserva’l.
  5. Talla el pa per la meitat i parteix-lo en llesques descartant-ne el crostó. Unta la base de cada llesca amb la salsa maionesa, afegeix-hi els calamars i, finalment, empolsa-ho tot amb cibulet. Serveix-ho.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.