BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Bolets escabetxats amb amanida

07/enero/2016

Xef: Pep Nogué

 

Ingredients

  • 1 kg de barreja de bolets
  • ½ litre d'oli d'oliva verge extra
  • 1 branca de farigola
  • 1 branca de romaní
  • sal gruixuda
  • 100 g de ruca
  • 12 llesques de pernil d'ànec curades
  • 200 g de formatge d'ovella curat
  • 50 g de vinagre de vi blanc

 

Preparació

  1. Netegeu bé els bolets, traient totes les impureses que puguin tenir. Quan menys aigua toquin millor, no perdran tant de sabor. Talleu els bolets a trossos més o menys iguals.
  2. Poseu una cassola al foc amb oli, les herbes aromàtiques i un polsim de sal. Quan estigui tebi, tireu-hi la mescla de bolets i deixeu confitar una hora aproximadament, sense que arribi a bullir; l'ebullició ha de ser molt pausada i lenta. Al final de la cocció, afegiu el vinagre i deixeu reposar.
  3. Mentrestant, netegeu la ruca. Escorreu bé i passeu pel centrifugador.
  4. Per muntar el plat, poseu els bolets en un bol amb unes cullerades del suc de la cocció. Al damunt, poseu-hi les fulles de ruca.
  5. Amb el pelador de les patates, feu uns flocs de formatge d'ovella curat i feu petits paquets de formatge i llesques de pernil d'ànec. Poseu-lo damunt dels bolets i serviu.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.