BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Cabrit guisat

27/octubre/2023

Ingredients:

1,5 kg de cabrit trossejat
4 grans d’all
2 cebes
1 porro
1 pebrot
1 pastanaga
1 got de brandi
1 got de vi blanc
20 g de farina
farigola
romaní
oli d’oliva verge extra
brou de carn
sal
pebre negre

Preparació:

  • Salpebra generosament el cabrit i reparteix-ho bé amb les mans.

    Posa un raig d’oli d’oliva en una cassola ben grossa i introdueix-hi els talls de carn. Marca’ls a foc alt, que quedin ben rossos, i retira’ls de la cassola i reserva’ls.
  • Pela i pica els alls i les cebes. Talla la resta de les verdures a trossos i posa-ho tot a la cassola. Rectifica-ho de sal i cou les verdures i les hortalisses a foc mitjà, remenant de tant en tant.
  • Quan les verdures estiguin ben cuites, posa-hi una cullerada de farina i remena-ho.
  • Aboca-hi el brandi i el vi i apuja el foc, perquè l’alcohol s’evapori, un parell de minuts. Torna a incorporar la carn a la cassola i afegeix-hi les branques de farigola i romaní (les pots lligar amb fil de cuina).
  • Cobriu-ho tot amb el brou i poseu-ho a foc mitjà, que faci xup-xup, uns 75 min. La carn ha de quedar molt tendra, però sense desfer-se.
  • Si la salsa és molt líquida, podeu apujar el foc al final de la cocció perquè redueixi una mica, o afegir-hi una cullerada de midó de blat de moro per espessir-la.
Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.