BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Caldereta de rap i cloïsses

14/diciembre/2020

Ingredients per a 4 persones:
500 g de cloïsses
1 ceba gran
2 grans d’all
1 culleradeta de pebre vermell
1 tomàquet ratllat
4 patates mitjanes
500 ml de brou de peix
1 cua de rap
50 g d’avellanes torrades
branques de julivert
oli d’oliva verge extra
sal

Preparació:
1. Posa en remull les cloïsses en abundant aigua salada durant almenys 2 hores. Passat aquest temps, neteja-les bé i reserva-les.

2. Pela la ceba i els grans d’all, pica’ls i posa’ls en una cassola ampla greixada amb 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra. Sofregeix-ho durant 10 minuts a foc molt suau. Afegeix-hi la culleradeta de pebre vermell, remena-ho, incorpora-hi el tomàquet i continua la cocció fins que s’hagi absorbit l’excés d’aigua i quedi una salsa lligada.

3. Pela les patates, renta-les i talla-les a trossos, però, abans d’acabar cada tall, trenca l’últim tros (d’aquesta manera surt el midó i la salsa queda més lligada). Incorpora-les a la cassola, remena-ho i aboca-hi el brou de peix. Deixa-ho bullir durant 15 minuts a foc suau.

4. Neteja la cua de rap, sala-la i incorpora-la a la cassola juntament amb les cloïsses. Cou-ho 10 minuts més. En l’últim moment afegeix-hi les avellanes picades i el julivert. Remena-ho i continua la cocció 5 minuts més. Serveix-ho.

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.