Si parlem de mató, el primer que ens ve al cap a gairebé tothom són les tradicionals postres formades per mel i mató. Però qui diu que el mató només es pot combinar amb ingredients dolços? No pas! Amb aquest formatge suau es poden fer mil i una combinacions delicioses. Així doncs, avui et proposem un plat lleuger i ben senzill: canelons de carbassó i mató, salmó i fruita seca.
Aquesta recepta, així com algunes altres i molta més informació sobre els formatges i les millors combinacions, podràs trobar-les al nostre catàleg Formatges i maridatges, descarrega-te'l ja!
Ingredients per a 4 persones:
- 100 g de salmó fumat
- 275 g de mató
- 50 g de nous
- Anet picat
- 4 carbassons
- Sèsam
- Salsa pesto
- Sal i pebre
Preparació:
- Talla el salmó a trossets petits i barreja’l amb el mató i les nous picades. Condimenta-ho amb sal, pebre i anet picat.
- Talla el carbassó longitudinalment a làmines d’1 mm. Escalda-les durant 20 segons i asseca-les amb un drap.
- Fes cada caneló amb 3 làmines de carbassó lleugerament sobreposades. Farceix els canelons amb la barreja de mató i enrotlla’ls amb delicadesa. Presenta el plat amb una mica de sèsam i salsa pesto.