BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Carpaccio de carbassó

21/septiembre/2018

Recepta de carpaccio de carbassó, ingredients per a 4 persones:

 

  • 4 carbassons mitjans
  • 4 cebes tendres
  • 1 llimona
  • 75 g de pinyons
  • 100 g de formatge parmesà
  • 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • Porradell, sal i pebre negre 

 

1 Renteu bé els carbassons i eixugueu-los. Escapceu-ne els dos extrems i retireu-ne tires longitudinals de pela verda, alternades amb altres d’intactes. Talleu el producte resultant a rodelles fines.

2 Peleu les cebes tendres, retireu-ne la part verda i feu-les a tires fines longitudinals. En una plata, poseu les rodelles de carbassó i les tires de ceba pel damunt, i salpebreu-ho.

3 Espremeu la llimona i coleu el suc per eliminar-ne llavors i pellofes.

4 Barregeu una mica del suc de llimona amb l’oli d’oliva, batent-ho a fons, i amaniu-hi els vegetals, deixant-los marinar una bona estona abans de servir-los.

5 En una paella sense oli, torreu els pinyons lleugerament, tot remenant-los. Poseu-los en paper absorbent.

6 Talleu el parmesà a encenalls ben fins.

7 Poseu els pinyons i el formatge per damunt de les verdures i remateu-ho amb un grapat de porradell picat.

 

Más entradas de blog

Cereals, font d’energia i salut

Arròs, blat, civada, blat de moro, espelta… Són alguns dels integrants de la gran família dels...

Renovem el conveni amb la Confederació Sardanista de Catalunya

Aquesta setmana hem renovat el conveni de col•laboració amb la Confederació Sardanista de...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.