BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Coca de brioix amb pera i crema de xocolata

Recepta elaborada per l'Escola d'Hostaleria d'Osona

11/julio/2022

Ingredients de la coca:

  • 500g farina de força
  • 125 g sucre
  • 10 g sal
  • 125g mantega
  • 2 ous grans batuts
  • 125 ml llet infusionada amb canyella
  • 20g llevat fresc
  • 200g pera en almívar
  • melmelada d’albercoc

Per a la crema pastissera de xocolata:

  • 150g llet
  • 80g midó
  • 150g rovell d’ou
  • 250g sucre
  • 100g mantega pomada
  • 250g xocolata

Procediment

  1. Posa tots els ingredients excepte la pera i la melmelada en un bol i barreja-ho amb l'ajuda d'una cullera de fusta. Un cop tinguis una massa homogènia, tapa-la i deixa-la reposar 30'.
  2. Passats els 30 minuts, treu la massa el bol i pasta-la uns 5 minuts fins que quedi ben fina. Dona-li forma de bola i torna-la a posar dins del bol tapat, fins que dobli el seu volum.
  3. Treu la massa del bol, amb una mica d'oli a sobre del marbre i a les mans, desgasifica-la amb els dits mirant d'estirar-la i donant-li la forma de la nostra safata de forn.
  4. Col·loca la coca a sobre d'un paper de forn i pinta-la amb la melmelada d'albercoc.
  5. Deixa fermentar la coca fins del forn, sense encendre'l, fins que dobli una altra vegada el seu volum.
  6. Treu la coca del forn i preescalfa'l a 180ºC. Mentre s'escalfa, decora la coca amb la crema de xocolata, la pera i el sucre.
  7. Per a la crema de xocolata: Barreja la llet, el midó, els rovells d'ou i el sucre en un cassó fins que quedi ben integrat. Seguidament, encén el foc a potència mitjana-alta i remou la barreja perquè no s'enganxi. Un cop bulli, apaga el foc i incorpora-hi la xocolata i la mantega. Barreja-ho i deixa reposar la crema de xocolata en un bol fins que refredi.
  8. Quan el forn estigui calent, enforna la coca durant 12 minuts aproximadament.


 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.