BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Coca de poma amb panses

26/enero/2022

Ingredients per a 6 persones:

  • 4 pomes
  • 50 g de panses de Corint
  • 150 g de pols d’ametlla
  • 70 g de mantega
  • 2 ous
  • 80 g de sucre
  • 1 cullerada de farina
  • 2 cullerades de calvados

 

Preparació:

  1. Posa les panses en un bol d’aigua tèbia 30 min.
  2. Amb una batedora, barreja la pols d’ametlla i el sucre. Incorpora-hi el calvados, 30 g de mantega, la cullerada de farina, un ou batut i el rovell de l’altre.
  3. Treballa-ho bé i passa la pasta resultant a una plata de forn untada amb 15 g de mantega, fent-hi una capa regular pel fons i els costats. Reserva-ho a la nevera una bona estona.
  4. Escalfa el forn a 210 ºC.
  5. Pela les pomes, fes-les a octaus al llarg i retira’n les llavors.
  6. Posa-les per damunt de la pasta de la plata, prement-la lleugerament.
  7. Rega-ho amb la resta de mantega fosa i posa-ho al forn 20 min.
  8. Escorre les panses i reparteix-les pel damunt de la coca.
  9. Espolsa-la amb sucre fi i torna-la al forn 10 min més.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.