BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Com es preparen les ostres

30/noviembre/2015

L'ostra arrissada del delta de l'Ebre és un marisc que únicament es cria a les badies del Fangar i Alfacs, un paratge idílic ubicat al Parc Natural del Delta de l'Ebre. Aquestes ostres són reconegudes pel seu sabor, així com també per la seva aportació nutricional, ja que són riques en vitamines A, D, B, proteïnes i sals minerals.

Als supermercats Bonpreu i Esclat, trobaràs ostres fresques sota la marca marisc delta de l'Ebre i en aquest vídeo comptem amb la col·laboració de Gerard Bonet, gerent de Fepromodel, perquè ens expliqui quina és la millor manera de preparar les ostres perquè puguis gaudir d'aquest deliciós àpat.

Si vols aprendre molt més sobre l'ostra de casa nostra, no et perdis aquest vídeo!

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.