BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Compromesos amb el benestar animal

26/octubre/2020

Des de Bonpreu i Esclat treballem per oferir als nostres clients un producte de qualitat.

Bonpreu i Esclat va ser dels primers supermercats que va introduir l'ou ecològic a la gran distribució l'any 2007.

En els últims anys, hem ampliat les diferents referències d'ous de gallines criades en llibertat que, actualment, ja representen la major part del consum d'ous de producció alternativa i seguim amb la voluntat de seguir ampliant la seva gamma.

Seguint amb aquesta filosofia, anunciem el nostre compromís de treballar perquè, a partir del 2025, el 100% d'ous frescos que oferim als nostres establiments provinguin de gallines criades en llibertat.

 

 

 

Más entradas de blog

Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques

Ingredients per a 4 persones: 300 g de formatge de cabra 120 g de codonyat 50 g de...

Formatges de proximitat

A Bonpreu i Esclat t’oferim un ampli assortiment de formatges de km 0 produïts amb llet...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.