BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Crema d'espàrrecs amb ou escalfat

20/abril/2021

Ingredients:
3 manats d’espàrrecs verds gruixuts
800 ml de brou de verdures
1 ceba dolça
oli d’oliva verge extra
sal
pebre blanc

Per als ous escalfats:
4 ous
vinagre blanc
sal

Per a la guarnició:
12 puntes d’espàrrec gruixut
2 llesques de pa de pagès
oli d’oliva verge extra
orenga seca
sal

Preparació:

  1. Per a la crema d’espàrrecs:treu la part dura dels espàrrecs. La resta talla-la a rodanxes i reserva-la.
  2. En una cassola amb una mica d’oli, fes suar la ceba, tallada a la juliana, fins que sigui ben tova.
  3. Afegeix-hi els espàrrecs i fes-los coure 10 min. Aboca-hi el brou, sal i pebre i deixa que bulli 10 min. Tritura la crema i cola-la.
  4. Per als ous escalfats:en una cassola, posa a bullir aigua, sal i un xic de vinagre blanc. Trenca els ous i reserva’ls.
  5. Quan estigui a punt de bullir l’aigua, afegeix-hi els ous, un a un, amb compte, i deixa’ls coure 5 min, sense que l’aigua arribi a bullir. Fes-los girar de tant en tant.
  6. Per a la guarnició:talla el pa de pagès a daus (sense la crosta). Barreja’l amb la sal, l’orenga i l’oli. Torra’l al forn, a 180 ºC, fins que quedi cruixent.
  7. Escalda 2 min en aigua bullent les puntes d’espàrrec verd.
  8. Posa la crema d’espàrrecs en un plat fondo, i afegeix-hi un ou escalfat, tres puntes d’espàrrec escaldat i uns quants daus de pa torrat per sobre. Serveix-ho immediatament.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.