BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de crema de mongetes blanques amb pasta curta

08/noviembre/2019

Recepta de crema de mongetes blanques amb pasta curta, ingredients per a quatre persones:

  • 200 g de mongeta blanca
  • 1 ceba tendra
  • Fulles d’alfàbrega fresca
  • 1 fulla de llorer
  • Aigua mineral
  • Oli d’oliva verge extra
  • 80 g de pasta curta multicereal
  • 1 pastanaga
  • Penjolls de bròcoli
  • 200 g de mongeta tendra
  • ½ carbassó
  • 2 carxofes
  • Branques d’alfàbrega fresca
  • Sal

 

  1. Deixa les mongetes en remull almenys durant 8 hores. Neteja la ceba tendra i pela-la. Escorre les mongetes i col·loca-les en una olla juntament amb la ceba, la fulla de llorer i un pessic de sal. Cobreix-ho amb aigua mineral o filtrada i cou-ho a foc suau durant 60 minuts, fins que les mongetes estiguin tendres.
  2. Retira la fulla de llorer, posa les mongetes amb l’aigua de cocció en un vas de batedora i afegeix-hi les fulles d’alfàbrega i 50 ml d’oli d’oliva. Tritura-ho i passa-ho per un colador per aconseguir una textura més fina.
  3. Renta les hortalisses, trosseja-les i cou-les al vapor durant 5 minuts.
  4. Bull la pasta en abundant aigua salada el temps que marqui el fabricant perquè quedi al dente i escorre-la.
  5. Serveix la crema juntament amb les verdures i la pasta, decora-ho amb alguna fulleta més d’alfàbrega i serveix-ho.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.