BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Crema de xirivia amb poma i xips de moniato

19/enero/2021

Ingredients per a 4 persones:

750 g de xirivies, a trossos i sense pelar
1 poma tallada
1,5 porros, tallats a rodanxes fines
1 l de brou vegetal
2 cullerades de mantega
oli d’oliva verge extra
suc de llimona
1 culleradeta de curri en pols
½ culleradeta de comí en pols
1 moniato
sal
pebre negre molt

 

Preparació:

  1. Posa la mantega i l’oli a escalfar en una cassola i, quan estigui calent, afegeix-hi els porros i cou-ho 5 min. Reserva una cullerada de porros.
     
  2. Afegeix-hi les xirivies i la poma i salta-ho uns minuts.
     
  3. Afegeix-hi el brou i deixa-ho coure fins que les xirivies estiguin tendres. Afegeix-hi el curri i el comí.
     
  4. Tritura la sopa per convertir-la en una crema. Salpebra-la.
     
  5. Pela el moniato, talla'l a la juliana i salta'l en una paella amb oli abundant.
     
  6. En el moment de servir la crema, afegeix-hi un rajolí de suc de llimona i acaba-ho amb les tires de moniato i unes rodanxes de porro fregit.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.