BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Cuixes d’ànec al forn amb salsa de nabius vermells i chutney de pera

04/diciembre/2021

Ingredients per a 4 persones:

  • 8 cuixes d’ànec
  • Salsa de nabius vermells
  • 200 g de nabius vermells (o fruites vermelles en general)
  • 1/2 ceba
  • 100 ml de vi blanc
  • 2 cullerades de sucre de canya
  • Branquetes de farigola fresca
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra 
  • 2 peres
  • 1/2 ceba
  • 1 trosset de gingebre
  • 1 culleradeta de canyella molta
  • 1 culleradeta de xili molt
  • 4 claus d’espècia
  • 80 g de sucre morè
  • 100 ml de vinagre de poma
  • Un pessic de sal
     

Preparació: Per a la salsa

  1. Pela la ceba, talla-la i sofregeix-la a foc lent amb una mica d’oli d'oliva i un pessic de sal durant uns 10 minuts. Afegeix-hi els nabius i el sucre, remena-ho fins que el sucre es dissolgui i rega-ho amb el vi. Incorpora-hi la farigola i cou-ho 10 minuts més. Retira-ho, tritura-ho i reserva-ho.

Preparació: Per al chutney

  1. Pela la ceba i talla-la a brunesa. Pela les peres, treu-los el cor i talla-les a dauets. Posa la ceba en un cassó amb totes les espècies, el sucre i el gingebre. Cou-ho a foc molt suau fins que el sucre s’hagi dissolt. Afegeix-hi les peres, incorpora-hi el vinagre i la sal, remena-ho i continua coent-ho durant mitja hora més, remenant de tant en tant perquè no s’enganxi ni es cremi. Retira-ho i reserva-ho
  2. Salpebra-ho i col·loca les cuixes d’ànec en una safata folrada amb paper de forn. Ruixa-les amb una mica d’oli d’oliva. Cou-les al forn preescalfat a 180 °C durant 1 hora aproximadament, fins que estiguin daurades.
  3. Retira-les i serveix-les acompanyades del chutney i la salsa de nabius.


 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.