BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Cuscús de bròcoli de verdures

17/mayo/2022

Ingredients per a 4 persones:

• 2 bròcolis
• 2 tomàquets
• 1 cogombre
• 1 ceba tendra
• 3 cullerades de blat de moro dolç
• 1 cullerada de tàperes
• 50 g d’olives negres sense pinyol laminades
• Fulles de menta fresca
• 50 g de germinats variats
• Oli d’oliva verge extra
• Sal
• 1 llimona

Elaboració:

  1. Separa les branques del bròcoli, renta-les i pica-les tan menudes com puguis amb l’ajuda d’un ganivet o d’un processador d’aliments. Aboca-ho en una olla i cou-ho al vapor durant 3 minuts.
  2. Renta les verdures. Pela el cogombre i la ceba tendra, i pica’ls. Talla el tomàquet a daus.
  3. Prepara la vinagreta barrejant 50 ml d’oli amb la ratlladura de la llimona, el suc d’una de les meitats, un pessic de sal i les fulles de menta fresca. Trituraho fins a aconseguir una salsa homogènia.
  4. Aboca el bròquil en un bol, afegeix-hi les verdures amb la resta dels ingredients.
  5. Afegeix-hi la vinagreta i remena-ho. Serveix-ho decorant-ho amb alguns germinats més i daus de tomàquet.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.