BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Tàrtar de maduixes i pèsols

26/mayo/2020

Si t'agraden les maduixes, aprofita aquests dies que arriben a l'apogeu i gaudeix d'un producte de temporada i de proximitat, que sedueix pel toc dolcenc i la textura sucosa. Prepara aquesta recepta vegetariana, que combina maduixes i pèsols, amb un resultat ple d'aromes i colors. Colors com el del dia que comença dins uns Camps de maduixes ( https://www.youtube.com/watch?v=43of1rjhty0 ), títol de la cançó del grup mallorquí Antònia Font. 

 

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 kg. de maduixes
  • 400 g. de pèsols sense la clova (ben madurs)
  • 300 g. de sucre
  • 3 carquinyolis
  • ½ llimona
  • 6 fulles de menta fresca
  • 1 got de sorbet d’anís
  • 200 g. de gotes de xocolata

 

Preparació:

1- Neteja les maduixes, talla-les a quarts i posa-les en un bol amb el sucre, el suc de mitja llimona i el sorbet d’anís; reserva-ho a la nevera 2 h.

2- Cola el suc de les maduixes i posa'l en una cassola a reduir, fins que agafi una textura més espessa. Aparta'l del foc i deixa'l refredar a temperatura ambient.

3- Tritura els carquinyolis amb una batedora elèctrica fins que en quedi pols.

4- Neteja les fulles de menta i talla'n dues a la juliana ben fina.

5- Tria els pèsols més madurs i posa'ls en un bol, afegeix-hi les maduixes, les gotes de xocolata, la juliana de menta, la pols de carquinyolis i acaba-ho de lligar amb el suc reduït.

6- Serveix-ho en un got de postres i acaba-ho amb les fulles de menta senceres.

 

 

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.