BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

angle-left Atrás

El comerç just a Bonpreu i Esclat

El comerç just a Bonpreu i Esclat

04/mayo/2016

El comerç just és un comerç alternatiu que contribueix al desenvolupament sostenible dels productors més desfavorits, especialment dels països del Sud. Seguint criteris ètics i mediambientals, es treballa per millorar les condicions de treball d’aquests productors i garantir-los majors oportunitats en el mercat.  

Bonpreu i Esclat vam ser els primers supermercats en disposar de productes de comerç just, i és que des de l’any 1999 els nostres clients poden trobar alguns d’aquests productes als nostres establiments durant tot l’any.

Aquest mes de maig celebrem el mes del comerç just, coincidint amb el Dia Mundial del Comerç Just que té lloc el dia 9 d’aquest mateix mes, i a Bonpreu i Esclat ampliem la gamma de productes de comerç just.

Així doncs, tots els establiments disposen d’una exposició especial d’articles d’Alternativa 3 i Oxfam Intermón, dues entitats que treballen per promoure aquest tipus de comerç. D’aquesta manera, es vol donar a conèixer els productes i, a la vegada, prendre consciència sobre la importància del comerç just.

Així mateix, organitzem degustacions de cafè de comerç just en diferents establiments Bonpreu i Esclat, per tal que els nostres clients tinguin la possibilitat de degustar-lo. Aquí et deixem les dates:

Anima’t a conèixer els productes de comerç just al teu Bonpreu o Esclat, t’hi esperem!

Más entradas de blog

Viatjant pel Priorat

Un paisatge ple de cellers La tècnica dels monjos cartoixans juntament amb una terra de...

Girona, temps de flors i sabors

Fa sis dècades que Girona és la ciutat més floral del país gràcies al festival anual en què...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.