BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Formatges Montbrú: "Recollim la llet a la tarda i la treballem a la nit per vendre el mateix dia aquell formatge"

24/noviembre/2017

Als supermercats Bonpreu i Esclat, fem una clara aposta pels productes artesans i de proximitat, perquè volem posar a disposició dels nostres clients aquells aliments produïts a casa nostra i que gaudeixen d'una qualitat extraordinària. Un bon exemple d'aquesta voluntat la trobem a la secció de formatgeria dels nostres supermercats, on podràs trobar un gran nombre de productes de Km0, és a dir, elaborats a Catalunya amb productes del territori.

Així doncs, volem presentar-te Formatges Montbrú, una formatgeria familiar ubicada a Moià que elabora diàriament i de forma tradicional diferents varietats de formatge: mató, formatge fresc, sarró de cabra... que podràs trobar a Bonpreu i Esclat. No esperis més, descobreix en aquest vídeo tots els detalls i anima't a tastar els deliciosos formatges de Montbrú!

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.