BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Farcellets de massa brick amb nabius, formatge brie i ceba caramel·litzada

02/diciembre/2020

Ingredients per a 4 persones:

1 paquet de massa brick
50 g de mantega
1 kg de ceba
250 g de formatge brie
125 g de nabius
3 cullerades d’oli d’oliva verge extra
cibulet
10 g de sucre
sal
pebre negre
 

Preparació:

  1. Pela les cebes i talla-les en juliana. Sofregeix-les en una paella amb l’oli a foc suau. Quan comencin a enrossir, afegeix-hi el sucre i deixa-ho caramel·litzar. Reserva-ho.
  2. Talla el formatge brie en daus. Renta i eixuga els nabius.
  3. Talla les fulles de massa brick en quadrats de 10 × 10 cm. Pinta-les amb mantega fosa amb l’ajuda d’un pinzell.
  4. A cada quadrat de massa, posa-hi al centre un dau de formatge, una culleradeta de ceba caramel·litzada i tres nabius.
  5. Tanca els farcellets i lliga’ls amb el cibulet.
  6. Cou els farcellets al forn durant 10 min a 180 °C. Serveix-los calents.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.