BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

angle-left Atrás

Fes el teu donatiu solidari on-line!

Fes el teu donatiu solidari on-line!

01/junio/2017

Ara ja és possible fer aportacions solidàries on-line, ja sigui des del telèfon mòbil a través de l’app BonpreuEsclat o bé des de l’Espai privat de la pàgina web de Bonpreu i Esclat. D’aquesta manera, posem al teu abast la possibilitat de fer donatius per participar en el desenvolupament de projectes d’ajuda. 

Només és necessari disposar de targeta client per realitzar donatius de l’import acumulat a la guardiola. Pots fer donatius des d’1€ i fins al màxim que hagis acumulat a la teva guardiola. 

Els projectes amb què col·laborem es renoven periòdicament; en aquests moments, és possible participar, d’una banda, en la construcció d’un centre per al tractament del càncer infantil de la mà de la fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu, el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. Així doncs, amb la teva aportació podràs contribuir en la recerca mèdica del tractament de gairebé 300 nens amb càncer.

O, d’altra banda, pots fer donatius en benefici de la crisi humanitària que s’està produint a la regió del llac Txad a l’Àfrica. Amb la recaptació solidària, a través d'Oxfam Intermón, resultarà possible proporcionar aigua potable a les famílies afectades, facilitar-los l’accés a necessitats bàsiques, distribuir plàstics per construir tendes, etc.

És així de fàcil, només has d’accedir al teu Espai Privat del web de Bonpreu i Esclat o bé a la secció “Donatius guardiola” de l’aplicació mòbil; si encara no la tens, pots descarregar-la a l’AppStore o a Google Play

I perquè no et quedi cap dubte, en aquest vídeo, t’ensenyem com fer un donatiu solidari!

Más entradas de blog

Barquetes de calamars

Tens convidats a casa i vols sorprendre'ls amb un original alhora que senzill aperitiu ? Doncs,...

Viatjant per les Vies Verdes

Seguint el rastre del tren Les vies verdes són antigues infraestructures ferroviàries...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.