BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Fideus a la cassola amb carbassa

16/noviembre/2020

Ingredients per a 4 persones:

300 g de fideus del núm. 4
1 ceba
1 pebrot verd
300 g de carbassa pelada                                                 
2 grans d’all
3-4 tomàquets ratllats
un grapat de pèsols
750 ml de brou de verdures o aigua
sal
pebre negre
oli d’oliva verge extra

 

Preparació:

  1. Talla la carbassa a daus i fregeix-la en una cassola amb un raig oli d’oliva. Reserva-la.
  2. Pela i pica la ceba i els alls, i afegeix-los a la cassola amb una mica més d’oli d’oliva. Sofregeix uns minuts i afegeix-hi el pebrot verd, rentat i tallat a dauets, i els alls, pelats i laminats. Passats uns 10 min, incorpora el tomàquet ratllat. Redueix durant 15 min i salpebra.
  3. Torna a posar-hi la carbassa, remena-ho i aboca-hi el brou. Quan arrenqui el bull, afegeix-hi els fideus i cou-los segons la informació del fabricant. Quan faltin 5 min perquè estiguin al punt, afegeix-hi els pèsols i rectifica el punt de sal.
     

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.