BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Filet de porc a la mostassa

Recepta elaborada per l'alumnat de l'Escola d'Hostaleria d'Osona

24/agosto/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 800 g filet de porc
  • 100 ml oli d’oliva                                                     
  • 40 g mostassa dijon
  • 80 g escalunya tallada a la brunoisse
  • 200 ml vi blanc sec                                     
  • 200 ml nata                                      
  • 300 ml brou de pollastre
  • 700 g moixernons
  • sal i pebre

 Elaboració:

  1. Salpebra el filet de porc sencer i marca’l en una paella molt calenta amb una mica d'oli d'oliva fins que ens quedi ben ros de tots els costats. Reserva-ho.
  2. A la mateixa paella, sofregeix l’escalunya, fins que quedi transparent sense que agafi color.
  3. Afegeix els moixernons, prèviament hidratats. Sofregeix durant 2 minuts.
  4. Afegeix el vi blanc i deixa-ho reduir fins que l’alcohol s’evapori.
  5. Afegeix el brou, la nata i la mostassa. Deixa-ho reduir fins que espesseixi.
  6. Afegeix el filet a la salsa i deixa-ho coure tot junt durant 3 minuts.
  7. Retira el filet i talla’l a medallons d’1 cm de gruix.
  8. Per a l’emplatat, posa els medallons del filet de porc a la base del plat i afegeix-hi la salsa per sobre.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.