BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Flam de carbassa

10/agosto/2020

Ingredients per a 8 persones:

1 kg de polpa de carbassa

800 ml d’aigua

250 ml de nata líquida

1 branca de vainilla

450 g de rovells d’ou

150 g de sucre
 

Preparació:

  1. Bull la carbassa tallada a daus en una olla amb aigua. Quan estigui tendra, treu gairebé tota l’aigua i tritura-ho ben fi.
     
  2. Posa la nata amb la vainilla en un cassó. Quan arrenqui el bull, apaga el foc i deixa-ho infusionar 15 min.
     
  3. Barreja la carbassa, la nata i el sucre. Afegeix-hi els rovells sense batre'ls perquè no faci escuma. Distribueix-ho en motlles de flam i posa-ho en una safata al bany maria al forn durant 50 min a 85 ºC, fins que qualli.
     
  4. Deixa-ho refredar i desemmotlla-ho.

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.