BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Flam de castanyes i vainilla

19/octubre/2021

Ingredients:
250 g de castanyes pelades
80 g de sucre
50 g de sucre per caramel·litzar
4 ous
500 ml de llet
1 canonet de vainilla
200 ml de nata líquida de 35% MG
30 g de mel

Preparació:

  1. Posa la llet al foc amb el canonet de vainilla obert. Quan arrenqui el bull, tira-hi les castanyes i deixa-les coure a foc molt suau. Quan siguin toves, tritura-les.
  2. Afegeix els ous i els 80 g de sucre a les castanyes i torna-ho a triturar perquè es barregin tots els elements.
  3. Posa els 50 g de sucre amb un fil d’aigua en una paella a foc suau. Quan comenci a quedar d’un color marró fosc, apaga el foc i tira-ho al motlle.
  4. Posa el motlle al bany maria dins el forn i fes-lo coure 40 min a 100 ºC. Fes la prova de l’agulla per saber que està cuit.
  5. Una vegada cuit, deixa’l refredar i serveix-lo amb nata semimuntada amb mel.


 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.