BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Flors de carbassó en tempura farcides de formatge blau

Recepta realitzada i gravada pels i les alumnes del CFGM del Pack de Cuina i Pastisseria de l'Escola d'Hostaleria d'Osona.

17/septiembre/2021

Ingredients (per a 4 persones):
18 flors de carbassó
220 ml d’aigua
140 g de farina
1 rovell d’ou
1 kg de glaçons
2 g sal
400 ml oli d'oliva
100 g formatge blau

Preparació:

  1. Renta les flors amb aigua i eixuga-les.
  2. Treu els pistils de les flors amb les pinces.
  3. Talla el formatge blau a daus i farceix les flors amb el formatge.
  4. Refreda un bol amb aigua i gel.
  5. Barreja l’aigua, el glaçó, el rovell i la sal amb bastonets. Afegeix la farina tamisant-la i remena la tempura.
  6. Banya les flors de carbassó amb la tempura i fregeix-les a 180ºC fins que quedin cruixents.
  7. Emplata les flors i acompanya-les amb salsa romesco.


 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.