BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Recepta de fondue de carn

Recepta de fondue de carn

03/enero/2020

Recepta de fondue de carn, ingredients per a 4 persones:

  • 250 g de llom de porc en un tros
  • 250 g de carn de vedella en un tros
  • Oli d’oliva

 

Per a les costelletes de conill:

  • 250 g de costelles de conill
  • 1 ou
  • Pa ratllat amb all i julivert

 

  1. Arrebossa les costelles de conill amb ou i pa ratllat amb all i julivert. Talla la carn de llom i vedella a daus petits.
  2. Disposa les costelletes i la carn sobre una safata o plat.
  3. Escalfa l’oli per omplir la fondue i porta-la a la taula, juntament amb les salses i les carns, perquè cada comensal s’ho prepari al seu gust.

 

Salses per acompanyar:

Prepara un chimichurri de ceps amb vi blanc i vinagre de Xerès, o una salsa de poma cuita amb curri i ou. També pots servir trossets de pebrot i ceba amb oli i vinagre.

Más entradas de blog

Formatges frescos i tendres: suavitat i sabor

Els formatges frescos i tendres es caracteritzen pel sabor suau i la textura tova. En...

Maneres de menjar verdures

Tot i que sabem que les propietats i els beneficis de les verdures són molt importants per al...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.