BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de fondue de carn

03/enero/2020

Recepta de fondue de carn, ingredients per a 4 persones:

  • 250 g de llom de porc en un tros
  • 250 g de carn de vedella en un tros
  • Oli d’oliva

 

Per a les costelletes de conill:

  • 250 g de costelles de conill
  • 1 ou
  • Pa ratllat amb all i julivert

 

  1. Arrebossa les costelles de conill amb ou i pa ratllat amb all i julivert. Talla la carn de llom i vedella a daus petits.
  2. Disposa les costelletes i la carn sobre una safata o plat.
  3. Escalfa l’oli per omplir la fondue i porta-la a la taula, juntament amb les salses i les carns, perquè cada comensal s’ho prepari al seu gust.

 

Salses per acompanyar:

Prepara un chimichurri de ceps amb vi blanc i vinagre de Xerès, o una salsa de poma cuita amb curri i ou. També pots servir trossets de pebrot i ceba amb oli i vinagre.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.