BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Fricandó amb bolets

08/enero/2021

Ingredients per a 4 persones:
600 g de vedella a filets
250 g de bolets variats 
3 tomàquets
2 cebes
1 gotet de vi ranci
farina
1 l de brou de vedella
sal
pebre negre
julivert
oli d’oliva verge extra
llorer

Per a la picada:
2-3 grans d’all
60 g d’ametlles i avellanes
½ llesca de pa del dia abans

Preparació:

  1. Salpebra la carn de vedella i passa-la per farina, eliminant-ne l’excés. 
  2. Fregeix-la amb oli d’oliva i reserva-la.
  3. Pela la ceba, pica-la i sofregeix-la a la mateixa paella on has fet la carn. Després d’uns 8-10 min, afegeix-hi el tomàquet ratllat i continua la cocció 5 min més.
  4. Mulla-ho amb el vi ranci i, un minut després, amb part del brou. Posa-ho en una cassola,  amb la carn, la ceba tallada, el llorer i la resta del brou; tapa-ho i fes-ho coure a foc lent, 1 h.
  5. Quan faltin 20 min per al final, afegeix-hi els bolets, nets i trossejats.
  6. Fes una picada en un morter, amb els alls, el pa fregit, la fruita seca i una mica del brou de cocció. A poc a poc, afegeix la picada a la preparació anterior, fins a obtenir la textura desitjada.
  7. Serveix-ho amb julivert picat.

 

Más entradas de blog

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.