BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Galetes de col kale i coco

24/febrero/2021

Ingredients per a 4 persones:
150 g de panela
180 g de farina
100 g de coco ratllat
50 g de gotes de xocolata
100 g de mantega
75 g de fulles de kale
2 ous
2 culleradetes de llevat
un pessic de sal
la polpa d’1 beina de vainilla

 

Preparació:

  1. Renta bé les fulles de kale, descartant-ne el tronc central, i pica-les molt menudes. En un bol, barreja la farina amb el coco ratllat i un pessic de sal.
     
  2. En un altre bol, aboca-hi la panela i la mantega en pomada, i bat-ho amb unes varetes elèctriques fins que es blanquegi.
     
  3. Afegeix-hi els ous i continua batent-ho. Incorpora-hi les fulles de kale i la vainilla. Afegeix-hi els ingredients secs i el llevat, remena-ho bé fins que quedi tot integrat i deixa reposar la massa a la nevera un mínim d’una hora.
     
  4. Reparteix la massa en boletes i aixafa-les lleugerament.
     
  5. Prepara una safata folrada amb paper de forn i reparteix-hi les boletes de xocolata. Cou-les al forn preescalfat uns 10 minuts, fins que comencin a daurar-se. Retira-les, deixa-les refredar i serveix-les.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.