BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de gelats de síndria i iogurt

30/agosto/2019

Recepta de gelats de pal de síndria i iogurt, ingredients per a 6-8 persones:

  • ½ síndria
  • 4 iogurts naturals
  • 10 cullerades de sucre
  • Suc de llimona
  • Menta fresca

 

1. Peleu la síndria i tritureu-la juntament amb el suc de mitja llimona i sis cullerades de sucre. Passeu-ho per un colador fi.

2. Amb aquesta preparació, ompliu tres quartes parts d’un motlle per a gelats de pal. Afegiu-hi fulles de menta i poseu-ho al congelador fins que quedi semi congelat.

3. Barregeu el iogurt amb quatre cullerades de sucre i unes gotes de suc de llimona. Acabeu d’omplir els gelats amb aquesta barreja, claveu-hi un palet de gelat i torneu-ho a posar a congelar unes quantes hores, fins que estigui congelat del tot.

4. Introduïu els gelats en aigua calenta uns segons, per retirar-los dels motlles amb més facilitat, i serviu-vos.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.