BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Girona, temps de flors i sabors

06/mayo/2016

Girona temps de florsFa sis dècades que Girona és la ciutat més floral del país gràcies al festival anual en què carrers, monuments, patis i jardins s’omplen de colors. Durant una setmana de maig, ‘Girona, Temps de Flors’ es converteix en el destí turístic de centenars de milers de visitants d’arreu del país, que volen ser partícips de la primavera en la seva expressió més pura. Les escales de la Catedral, la plaça dels Jurats, el Museu d’Història de Girona o els Banys Àrabs de la ciutat són alguns dels espais que prenen més rellevància durant els dies de celebració.

En el marc d’aquest festival de colors gironí, s’organitzen diverses competicions de temàtica diferent, com ara un concurs de fotografia, un concurs de curtmetratges, el d’aparadors o el cèlebre concurs de flors, en què grans i petits poden optar a premis molt especials. D’altra banda, la ciutat aprofita l’afluència, també internacional, que rep per organitzar espectacles i activitats musicals, culinàries o infantils.

Enguany, del 7 al 15 de maig, les flors tornaran a convertir-se en art a la capital del Gironès i guarniran els espais patrimonials de la ciutat de la mà de centenars de participants, professionals i aficionats. Colors, aromes i textures diversos s’afegiran a l’encant de l’Onyar, del Barri Vell i de l’emblemàtic Call Jueu del municipi.

Gust de flors
La gastronomia també es manifesta a ‘Girona, Temps de Flors’, i ho fa amb menús a càrrec de diversos establiments de l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona a través de la iniciativa #gastroflors. Les propostes d’aquests restaurants tenen un denominador comú molt especial: les flors. A més, durant els dies de celebració, diferents bars i restaurants de la ciutat ofereixen una engrescada oferta gastronòmica exclusiva per aquesta festa primaveral sota el nom ‘Flors de nit’.

Quan és temps de flors, és temps de primavera, de passejar pels carrers en família, temps de colors, d’olors i dels millors sabors gironins. Des de Bonpreu i Esclat us animem a apropar-vos a la capital gironina i deixar-vos meravellar per l'encant de la ciutat; ara sí que no teniu excusa per visitar Girona!

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.